Advocaat familierecht Daan Gijzen

Mr. D.M. Gijzen (Daan) studeerde diverse disciplines aan de universiteiten van Utrecht, Maastricht en Tilburg, waaronder met name het Nederlands recht. Nadat hij bovendien ruime ervaring had opgedaan in de incasso- en schuldsaneringspraktijk, werd hij in 1999 beëdigd als advocaat.

Als advocaat ontwikkelde hij specialisaties in het huur- en arbeidsrecht, gevolgd door een specialisatie in het bestuursrecht (sociale zekerheid) en bedrijfs- en faillissementsrecht. Op deze rechtsgebieden gaf hij gedurende tien jaar onderwijs op HBO plus-niveau. Daarnaast ontwikkelde hij een specialisatie op het gebied van het personen- en familierecht, welke door de Raad voor Rechtsbijstand wordt erkend. Goede kennis van voorgaande rechtsgebieden is onmisbaar in het personen- en familierecht en vice versa. Een niet-jurist zou versteld staan van hoeveel feiten en omstandigheden in een familierechtelijke situatie rechtstreeks dezelfde werking hebben in een bedrijf. En andersom.

Daan’s voorliefde ligt nog steeds in de werkwijze welke hem voorstaat: met integriteit en respect, maar zeker ook efficiënt en doeltreffend, desnoods doortastend.

 

Mail uw vraag

Bel de intakebalie

088 – 629 00 02

  • WhatsApp : 06 – 496 509 91

 

Openingstijden intakebalie

Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
Zondag: 12.00 tot 16.00 uur