Advocaat familierecht Daniëlle Nagel

Mr. Nagel is afgestudeerd in 1998 aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Na eerst twee jaar in Lelystad te hebben gewerkt, heeft zij haar praktijk in 2000 verplaatst naar Almere, waar zij uiteindelijk in 2006 haar eigen kantoor is begonnen.

Zij is gespecialiseerd in het jeugdrecht en doet dan ook veel jeugdstrafrecht, uithuisplaatsingen en ondertoezichtstellingen, waarbij zij zowel voor kinderen als voor ouders optreedt. Daarnaast heeft zij zich in de loop der jaren met name gespecialiseerd in het personen- en familierecht, als ook in het strafrecht.

Mr. Nagel is lid van een tweetal specialisatieverenigingen, zijnde de Nederlandse Vereniging van Strafrecht Advocaten (NVSA), alsmede van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA).

Bent u op zoek naar een doortastende advocaat die hart voor uw zaak heeft en u eerlijk en reëel adviseert, dan bent u bij mr. Nagel aan het juiste adres.


mr. Nagel is advocaat bij Advocatenkantoor Nagel in Almere en deelnemer van het Omnius Advocatennetwerk. De advocaat is verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Mail uw vraag

  Bel de intakebalie

  088 – 629 00 02

  Openingstijden intakebalie

  Maandag – vrijdag: 08.00 tot 20:00 uur
  Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
  Zondag: 12.00 tot 16.00 uur