Advocaat familierecht Eva Warmerdam

Eva Warmerdam is advocaat / mede-eigenaar van De Bie Warmerdam Advocaten, een klein advocatenkantoor in Alkmaar dat volledig gespecialiseerd is in familie-, jeugd- en erfrecht. Twee advocaten bij De Bie Warmerdam Advocaten (waaronder Eva) zijn tevens gecertificeerd mediator.

Eva is onder andere lid van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) en de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht. Zij behandelt binnen de Bie Warmerdam Advocaten ook de zaken die gesloten jeugdhulp betreffen, en wordt regelmatig door de rechtbank tot bijzondere curator benoemd.  Verder is Eva annotator voor het JIN (Jurisprudentie in Nederland) en is zij naast haar werkend bestaan ook nog moeder van twee jongens. Zij weet dus hoe het is om werk en privé te moeten combineren.

Bij De Bie Warmerdam Advocaten wordt u in duidelijke taal verteld wat u kunt verwachten en welke aanpak voor uw zaak en voor u de beste is. Er zal in de meeste gevallen naar worden gestreefd om eerst te proberen de zaak in goed overleg op te lossen. Zeker wanneer er kinderen bij zijn betrokken is het immers beter om een regeling te treffen waarin iedereen zich kan vinden. Mocht overleg niets opleveren dan wordt er geprocedeerd. In beide gevallen wordt uw zaak zorgvuldig en op vasthoudende wijze aangepakt. Uiteraard vindt steeds overleg met u plaats over de te nemen stappen, en wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang van uw zaak. De advocaat die uw zaak behandelt heeft daarbij niet alleen oog voor alle juridische aspecten, maar ook voor de menselijke kant van de zaak. Zoekt u persoonlijke aandacht en uitstekende juridische begeleiding? Dan bent u bij De Bie Warmerdam Advocaten, en bij Eva Warmerdam aan het juiste adres.

Mail uw vraag

Bel de intakebalie

088 – 629 00 02

  • WhatsApp : 06 – 496 509 91

 

Openingstijden intakebalie

Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
Zondag: 12.00 tot 16.00 uur