Advocaat familierecht Lotte Swart

Lotte Swart is advocaat/eigenaar bij Advocatenkantoor Swart in Roosendaal. Ze heeft Internationaal en Europees Recht gestudeerd bij de Universiteit van Tilburg. Na de be√ędiging in 2005 heeft zij bij twee advocatenkantoren gewerkt. Na eerst in de algemene praktijk gewerkt te hebben, heeft zij zich als snel gespecialiseerd in het personen- en familierecht en het jeugdrecht. In 2011 heeft zij haar eigen advocatenkantoor opgericht.

 

Specialisatie gezag en omgang

Lotte Swart is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Daarnaast is zij MfN-register mediator en geaccrediteerd familiemediator. Dit betekent dat er jaarlijks flink wat uren besteed worden aan bijscholing om de kennis en vaardigheden up-to-date te houden.

Personen- en familierecht klinkt abstract, maar het grijpt diep in in het leven van volwassenen en kinderen die hiermee te maken krijgen. Daarom vindt Lotte Swart het van belang om altijd te kijken naar een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. Lukt het niet om in onderling overleg tot een oplossing te komen, dan is er natuurlijk de weg naar de rechter.

Aan de mediationtafel werkt u zelf onder begeleiding van Lotte Swart aan een oplossing en aan een begin aan uw nieuwe toekomst.

Uiteraard worden de juridische (on)mogelijkheden bekeken en besproken, maar u vindt samen de weg naar een goede regeling.

Ook hier zijn de belangen van de betrokken kinderen van belang. Daarnaast komt het natuurlijk voor dat er instanties bij betrokken zijn. Korte lijnen zijn daarbij belangrijk.

Lotte Swart is lid van de Vereniging voor Familie- en Jeugdrecht (FJR) en als mediator van de MfN en de NMv.

Mail uw vraag

Lotte-Swart150x122

Bel de intakebalie

088 – 629 00 02

  • WhatsApp : 06 – 496 509 91

 

Openingstijden intakebalie

Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
Zondag: 12.00 tot 16.00 uur