Over de advocaat

Advocatenkantoor Spangesekade is opgericht door advocaat Meltem ter Haar-Bas. Meltem is sinds 2005 advocaat. Het kantoor Ligt in Rotterdam West.

Meltem is gespecialiseerd in arbeidsrecht. Zij heeft in 2009 de opleiding Postacademische Leergang Arbeidsrecht van de Erasmus Universiteit in Rotterdam gevolgd en is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht Advocaten en van de Vereniging voor Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten.

Daarnaast beschikt Meltem over jarenlange ervaring bij het behandelen van zaken op het gebied van personen- en familierecht, zoals gezag- en omgangszaken en alimentatie.

Personen- en familierecht
Het personen- en familierecht raakt een meer persoonlijk vlak waarin niet alleen zakelijke en puur juridische belangen dienen, maar ook de familierechtelijke betrekkingen niet uit het oog moeten worden verloren. Eén op de drie huwelijken in Nederland eindigt door echtscheiding. Een verbreking van een relatie heeft verstrekkende gevolgen voor het leven van de partners en van het gezin. Het is dan ook belangrijk dat er duurzame oplossingen worden gevonden, zoals een goede omgangsregeling of zorgregeling omdat u als ouders nu eenmaal met elkaar te maken blijft hebben. Laat u door Advocatenkantoor Spangesekade adviseren over de mogelijkheden, ook over mediation.

Mail uw vraag

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

foto Meltem

Bel de intakebalie

088 – 629 00 02

  •  WhatsApp : 06 – 496 509 91

Openingstijden intakebalie

Maandag – donderdag 08.00 tot 20:00 uur
Vrijdag: 08.00 tot 18:00 uur
Zaterdag: 12.00 tot 16:00 uur
Zondag: 12.00 tot 16.00 uur