Over het Landelijk Bureau Gezag & Omgang

Dagelijks weten vele mensen die in de juridische problemen zitten rondom gezag, omgang en voogdijzaken het Landelijk Bureau Gezag & Omgang (LBGO) te vinden. Het LBGO is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke en zelfstandige familierecht advocaten en mediators gespecialiseerd in gezag en omgang.

Elk kantoor in het netwerk is goed bereikbaar en staat garant voor service en vakkundigheid. We hebben vestigingen door heel Nederland, dus ook altijd een kantoor bij u in de buurt. Alle kantoren zijn 7 dagen in de week bereikbaar via onze Intakebalie op 088 – 629 00 02 (lokaal tarief).

Het LBGO team

Onze geschiedenis

Wij geloven dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan. Daarom hebben we in 2010 samen met een aantal advocatenkantoren het Landelijk Bureau Gezag & Omgang (LBGO) opgezet. Dankzij de samenwerking, kunnen we altijd de beste service leveren en blijven we werken aan het vernieuwen van onze diensten.

Onze beloften

  • Goede service en hoge klanttevredenheid
  • Een kosteloze intake en snelle reactie
  • Zeven dagen per week bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
  • Eén desk voor advocaten en advocaat-mediators

Het Landelijk Bureau Gezag & Omgang is onderdeel van OmniLegal

OmniLegal-oprichters Tako Johannesma en Ernst Bökenkamp zijn al 10 jaar juridische internetondernemers. Zij maken al meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Met een juridische intakebalie voor de eerste vragen en een groot netwerk van gespecialiseerde advocaten als de zaak dat vraagt, hebben ze van OmniLegal de beste, meest toegankelijke en innovatieve juridische dienstverlener van Nederland gemaakt. Vanuit de gedachte ‘Dat moet toch ook anders kunnen, eenvoudiger, goedkoper voor de klant?’ vernieuwen ze constant hun diensten.

Contact met de intakebalie

Bel 088 629 00 02 (lokaal tarief)

  • Of WhatsApp : 06 – 496 509 91

Neem contact met ons op

Bel 088 629 00 02 (lokaal tarief)

 

Mailen kan ook: