Over Omnius familierecht advocaten

Dagelijks weten vele mensen die in de juridische problemen zitten rondom gezag, omgang en voogdijzaken Omnius familierecht advocaten te vinden. Omnius familierecht advocaten is het grootste kwaliteitsnetwerk van onafhankelijke en zelfstandige familierecht advocaten en mediators gespecialiseerd in gezag en omgang.

Elk kantoor in het netwerk is goed bereikbaar en staat garant voor service en vakkundigheid. We hebben vestigingen door heel Nederland, dus ook altijd een kantoor bij u in de buurt. Alle kantoren zijn 7 dagen in de week bereikbaar via onze Intakebalie op 088 – 629 00 02 (lokaal tarief).

Onze geschiedenis

Wij geloven dat juridische dienstverlening nog beter en toegankelijker kan. Daarom hebben we in 2010 samen met een aantal advocatenkantoren het Landelijk Bureau Gezag & Omgang (LBGO) opgezet. Dankzij de samenwerking, kunnen we altijd de beste service leveren en blijven we werken aan het vernieuwen van onze diensten. In 2020 is de naam het Landelijk Bureau Gezag & Omgang veranderd naar Omnius familierecht advocaten.

Onze beloften

  • Goede service en hoge klanttevredenheid
  • Een kosteloze intake en snelle reactie
  • Zeven dagen per week bereikbaar, ook ‘s avonds en in het weekend
  • Duidelijke afspraken over de opdracht en de te verwachten resultaten
  • Eén desk voor advocaten en advocaat-mediators

Omnius familierecht advocaten is onderdeel van Omnius

Omnius maakt meer dan 10 jaar advocatendiensten beter vindbaar, beter betaalbaar en beter bereikbaar voor elke Nederlander. Zij stonden aan de wieg van de eerste juridische internetinitiatieven en gingen als eersten aan de slag met het koppelen van rechtzoekenden aan advocaten. Inmiddels is Omnius uitgegroeid naar een juridische dienstverlener die op dit moment 75.000 aanvragen per jaar behandelt.

Contact met de intakebalie

Bel 088 629 00 02 (lokaal tarief)

Neem contact met ons op

Bel 088 629 00 02 (lokaal tarief)

Mailen kan ook: